AMATEURVOETBAL SINDS 2 SEPTEMBER 1947

17 mei regionale finales schoolvoetbal

Geschreven op 16 mei 2023 door .
17 mei regionale finales schoolvoetbal

 

Woensdag 17 mei a.s. komen de winnaars van de lokale schoolvoetbaltoernooien in actie. De regionale finales van KNVB district Noord zijn verdeeld over zeven locaties, een van deze finales wordt georganiseerd door JVZ Zuidwolde.

Het begint om 14.00 uur en duurt tot ca. 17.30 uur. Er wordt gestreden in vier categorieën. Basisschool groep 7/8 gemengd, groep 7/8 meiden, groep 5/6 gemengd en groep 5/6 meiden. De toernooischems’s zijn openbaar en live te volgen via de Tournify app. Maar het is natuurlijk veel leuker uw kinderen van dichtbij te zien voetballen en aan te moedigen. Wij zien u dan ook graag op sportpark Woltingeslag in Zuidwolde.

Voor alle deelnemers is er na afloop een aandenken, de nummers 1 gaan naar huis met de beker en plaatsen zich gelijk voor de district finale die plaatsvindt in Drachten. Uit Zuidwolde zijn de volgende teams nog in de race: Heidevlinder groep 5/6 gemengd, Het Groene Hart groep 7/8 gemengd en groep 7/8 meiden. De overige teams komen uit Uffelte, Havelte, Stadskanaal, Emmen, Coevorden, Westerbork, Assen, Nieuw-Schoonebeek, Klazienaveen, Aalden en Beilen.

Alle deelnemers veel succes en maak er een sportieve middag van! Uw support zou heel fijn zijn, er is een overdekte tribune aanwezig en de kantine is open.

Graag tot dan op sportpark Woltingeslag, Sportlaantje 4 in Zuidwolde!  

  

Zoeken

Hoofdsponsor

VVZ - Webshop

JVZ