AMATEURVOETBAL SINDS 2 SEPTEMBER 1947

As zaterdag in Zuidwolde

Geschreven op 08 juli 2020 door Gemeente De Wolden - Welzijn De Wolden
As zaterdag in Zuidwolde

 

SUMMER MADNESS KNALLEND VAN START!      

 

Vrijdag 10 en zaterdag 11 juli is de kick off van het project Summer Madness in Ruinerwold en Zuidwolde. Tijdens deze middagen kunnen jongeren tussen de 12 en 18 jaar uit De Wolden allerlei verschillende leuke en uitdagende workshops volgen. Er kan lekker sportief worden mee gedaan met de workshops freestyle voetbal, free runnen, kickboksen of hiphopdance, maar er kan ook creatief aan de slag worden gegaan tijdens de workshops graffiti of foto’s maken met je telefoon. Oftewel voor elk wat wils!

Er zijn 2 workshopronden dus iedereen kan 2 workshops kiezen. Er zijn wel beperkt plekken dus als je zeker wil zijn van een plek schrijf je je snel in bij jongerenwerker Ruben door te appen naar 0633703749 of via Instagram @young_de_wolden. Vrijdagmiddag is de kick off in Ruinerwold op het korfbalveld van KIOS en zaterdagmiddag is de locatie het voetbalveld van Sportpark Woltingeslag in Zuidwolde. De kick off begint op beide dagen om 14:00 en de eerste workshopronde is van 14:30 tot 15:30 en de tweede workshopronde van 16:00 – 17:00.

Summer Madness wil er samen met de jongeren uit De Wolden er een te gekke zomer van gaan maken. Niks is te gek. Dit gaan we doen door allerlei leuke activiteiten en workshops te organiseren, maar daar hebben we jouw hulp bij nodig! Dus heb jij goede ideeën of een talent dat je wil delen met anderen? Vind je het leuk om mee te helpen? Kom dan naar de kick off en schrijf je daar in! Wat levert het jou op als mee helpt?

  • Leuke activiteit die jij hebt bedacht in je eigen dorp
  • Een tof shirt van Summer Madness
  • Een vergoeding d.m.v. een kadobon die je kan besteden bij een winkel in De Wolden naar keuze.

Summer Madness is een samenwerking tussen Young De Wolden en de sportfunctionarissen en cultuurcoaches van de gemeente De Wolden. Om op de hoogte te blijven van alle activiteiten en het project kun je kijken op Instagram van Young De Wolden @young_de_wolden.

Programma

Voetbalclinic

 

Zoeken

Hoofdsponsor

VVZ - Webshop

JVZ