AMATEURVOETBAL SINDS 2 SEPTEMBER 1947

Bouwjournaal deel 5

Geschreven op 20 juni 2018 door Mariëtte Buning
Bouwjournaal deel 5

 

Wat is er inmiddels gereedgekomen sinds het vorige bouwjournaal? Op 2e paasdag is de stofwand/scheidingswand verwijderd, dit was symbolisch de start voor de afwerking van de laatste fase van het binnen-gedeelte zeg maar; de vloertegels zijn gelegd en de stukadoor heeft de afwerking van de binnenmuren gedaan. Ook is het plafond aangebracht, de muziekboxen binnen én buiten geplaatst en aangesloten, het podiumtrapje bekleed, het schilderwerk en nog allerlei hand-en-spandiensten zijn gedaan. Allen hartelijk dank! De lange zwarte wand is verfraaid met fotobehang waar rode stationsbanken voor geplaatst zijn. De inrichting bestaat verder uit een eikenhouten stamtafel gemaakt van duurzaam Europees kernhout en hoge en lage tafels waarvan de onderstellen zijn opgeknapt. Bij de inrichting is rekening gehouden dat er zitplaatsen zijn voor grote en kleine groepen.

De kinderhoek is bijna klaar, ondanks dat is het nieuwe supersnelle gamespel 'catch the light' al een enorme hit. De twee tv’s zijn afgelopen week teruggeplaatst; een daarvan wordt geschikt gemaakt voor zgn. narrowcasting; een combinatie van informatievoorziening (standen, programma’s, nieuws gecombineerd met reclame-uitingen).  De andere is opgehangen in de kinderhoek. Het installatiewerk is grotendeels klaar, de sfeerverlichting binnen moet echter nog gedaan worden.

Buiten is er ook het een en ander veranderd; een fantastisch zonneterras is inmiddels aangelegd met magnifiek uitzicht op zowel het hoofdveld als het jeugdstadion, incl. twee joekels van parasols. De omheining zal t.z.t. nog worden afgewerkt en iets opgeleukt zodat het nog wat fraaier en gezelliger oogt. Als laatste, fase 4, van de verbouwing, zeg maar de finishing touch, zal er nog een entree met o.a. garderobe en tassenrek komen. De VV Zuidwolde kan bijzonder trots zijn op z'n mensen en op deze fraaie accommodatie en is (bijna) gereed voor de komende jaren. Hierbij wil ik afsluiten met iedereen een fantastische zomervakantie te wensen. 

Zoeken

Hoofdsponsor

VVZ - Webshop

JVZ