AMATEURVOETBAL SINDS 2 SEPTEMBER 1947

Bouwjournaal verbouwing kantine

Geschreven op 01 juni 2017 door De bouwcommissie
Bouwjournaal verbouwing kantine

Op 23 mei jl kwam de bouwcommissie van de vv Zuidwolde weer bijeen. De drie subcommissies deden daarbij verslag van de vorderingen tot nu toe.

Subcommissie bouw. Het goede nieuws is dat de benodigde vergunningen door de gemeente zijn verleend. Evenals bij het ontwerp en de bouwtekeningen heeft de groep hierbij hulp gehad van Mark Gortemaker. De financiering is nu ook rond, waarbij in bouwplannen rekening gehouden wordt met dakverhoging en podium. Zie ook de 3D impressie hieronder.

Subcommissie keuken-bar. Er zijn diverse offertes gemaakt voor keukenapparatuur, waarbij het zich laat aanzien dat we binnen het budget blijven. Voor de positie en vorm van de bar zijn er diverse schetsen gemaakt. Besluit is genomen om de bar op ongeveer dezelfde plek te plaatsen, waarbij er meer ruimte gecreëerd wordt om koffie en snoep te verkopen, daarnaast zal het snackloket beter zichtbaar zijn vanuit de kantine.

Subcommissie inrichting-meubilair-aankleding. Ook hiervoor zijn diverse ontwerpen voor de kantine gemaakt, waarbij rekening gehouden wordt met zitplaatsen voor gehele teams en voor kleinere groepen en een hoekje voor de kinderen. Het definitieve  ontwerp moet nog gekozen en verder uitgewerkt worden.

Planning. Het is de bedoeling om verbouwing gefaseerd te laten plaatsvinden. De eerste fase bestaat uit het verbouwen van de  van de toiletgroep. Hiermee wordt 6 juni a.s gestart, het 3e elftal zal meehelpen onder leiding van Vincent Pruntel. Streven is om dit voor aanvang bouwvak (9 augustus) gereed te hebben. In de toiletruimtes komen zwart gespikkelde vloertegels en witte wandtegels, net als het sanitair. In het herentoilet komen drie urinoirs en een wc. Tevens komt er toilet voor mindervaliden, deze ruimte wordt ook voorzien van voorzieningen voor de verzorging van baby's. In de volgende fase zal de keuken aangepakt worden en vervolgens de bar en het interieur van de kantine (tot aan de helft). In het midden van de kantine zal een stofschot geplaatst worden, zodat de kantine tijdelijk is opgedeeld. De derde fase bestaat uit het verhogen van het dak, het vervangen van de kozijnen en het aanbrengen van het podium. De vierde en laatste fase bestaat uit het aanbouwen van de entree/bergruimte. De timing van fase 2, 3 en 4 zijn op moment van schrijven nog niet bekend. Hierover meer in een volgend bouwjournaal.

Zoeken

Hoofdsponsor

VVZ - Webshop

JVZ