AMATEURVOETBAL SINDS 2 SEPTEMBER 1947

Henri Vogelzang nieuwe trainer van Zuidwolde zaterdag

Geschreven op 06 april 2022 door .
Henri Vogelzang nieuwe trainer van Zuidwolde zaterdag

 

Met ingang van het seizoen 2022/23 voetbalt VV Zuidwolde ook op zaterdag. Het eerste zaterdag-elftal gaat spelen in de standaard 5e klasse naast het eerste zondag-elftal dat momenteel uitkomt in de 2e klasse. 

Voor VV Zuidwolde is Henri Vogelzang geen onbekende, hij was namelijk van 2012 t/m 2017 trainer van Zuidwolde 2 en promoveerde met dit team zelfs naar de 1e reserveklasse (zondag). We kennen Henri als een enthousiaste en fanatieke coach die op een gedreven wijze zijn vaardigheden weet over te brengen. Henri zal in het nieuw te vormen zaterdagteam te maken krijgen met enkele oude bekenden, waaronder een aantal spelers van het huidige Zuidwolde 2 (zondag) die hebben aangegeven te willen spelen in het nieuwe zaterdag-elftal.  Op dit moment is Henri Vogelzang trainer van S.V.V. '56

Jan Nieborg, de huidige leider van ons tweede team op zondag, gaat Henri Vogelzang ondersteunen op de zaterdag. Meerdere spelers van het huidige tweede team verhuizen met Jan mee naar de zaterdagmiddag.

Echter is het nieuw te vormen elftal van VV Zuidwolde zaterdag 1 nog niet geheel compleet. Wij nodigen daarom spelers uit die willen spelen in dit nieuwe zaterdag-elftal.   

Heb je interesse meld je dan aan bij Jan Jabben 06-123 59 067 of Jan Nieborg of stuur een e-mail naar info@vvzuidwolde.nl

Door deze verschuiving kunnen ook de zondagteams wel wat aanvulling gebruiken. Daarom vragen wij iedereen om uit te kijken naar spelers die graag (weer) bij VV Zuidwolde willen voetballen, of dit nu op zaterdag of op zondag is maakt niet uit.

Klik hier op het aanmeldingsformulier  en neem contact met ons op.

 

 

Zoeken

Hoofdsponsor

VVZ - Webshop

JVZ