AMATEURVOETBAL SINDS 2 SEPTEMBER 1947

Jeugd hervat training

Geschreven op 30 april 2020 door Jeffrey Overweg
Jeugd hervat training

Na wekenlang thuis zitten is het weer zo ver, de jeugd mag weer voetballen!!!

 

Is het voor de club allemaal zo eenvoudig om dit in te regelen en zich daarnaast te houden aan de richtlijnen? Nadat er binnen het bestuur over gesproken is, blijken er toch wel een aantal elementen te zijn wat het lastig maakt om zomaar weer te beginnen met trainen.

Tot en met onder 12

Aangezien wij vinden dat ieder kind (lid of geen lid) moet kunnen gaan voetballen is ervoor gekozen om tot de leeftijd tot en met 12 jaar per lichting te laten trainen. Vooralsnog wordt er 1x per week getraind, wanneer wij ervaren dat alles goed verloopt, zullen wij het gaan overwegen om de ‘oude’ trainingstijden weer in te stellen. Vooralsnog is de indeling van de bijgevoegde poster leidend.

13 tot en met 18

Dan is er ook nog een groep van 13 jaar tot en met 18 jaar die weer mogen voetballen. Hierbij is wel de eis dat de 1.5 meter afstand gehanteerd kan worden. In theorie is hiervoor wel een training te bedenken, maar in de praktijk blijken er toch nog wel wat zaken wat het lastig maakt. Ervoor gekozen is om eerst een pilot te draaien met een tweetal teams in verschillende leeftijdscategorieën. Zaterdag 2 mei zal MO15-1 gaan trainen. Vanuit JVZ zal gekeken worden hoe deze training verloopt. Woensdagavond 6 mei zal een pilot gedaan worden met JO19-1.

Wanneer bovenstaande goed verloopt zal er voor deze groep ook een schema gemaakt worden wanneer er weer getraind kan worden.

 

Voor de volledigheid zie de volgende documenten:

 

1. Protocol JVZ; alle informatie voor trainen en ingangsdata

2. Poster JVZ; belangrijkste informatie op 1 A-4tje

3. Plattegrond; voor de gewijzigde route

 

Zoeken

Hoofdsponsor

VVZ - Webshop

JVZ