AMATEURVOETBAL SINDS 2 SEPTEMBER 1947

Jij helpt toch ook?

Geschreven op 02 september 2021 door .
Jij helpt toch ook?

 

Op zaterdag 11 september 2021 slaan het team van Bewegings-en zonnestudio Zuidwolde, Kapsalon Esmay en Paramedics Zuidwolde met fysiotherapeuten Marije en Eline de handen ineen voor een goed doel namelijk:  een rolstoelbus voor Mik van Eijck

 

Waarom deze actie?

Deze actie is voor Mik, zijn babyzusje Lois en voor zijn ouders Jolijn Voppen en Eelke van Eijk, lid van onze vereniging en speler in Zuidwolde 4. Hun zoon Mik is 4 jaar en heeft de spierziekte SMA type 2, waardoor hij geen spierkracht heeft in zijn benen en dus niet kan staan of lopen. Mik zit inmiddels op de basisschool Het Groene Hart in Zuidwolde. Om Mik veilig overal naar toe te kunnen brengen is een rolstoelbus noodzakelijk. Jolijn is groepslesinstructrice bij de Bewegingsstudio en wij willen haar graag helpen. Om deze wens te realiseren hebben wij jullie hulp nodig!

                

Op zaterdag 11 september organiseren wij daarom een sponsoractie voor jong en oud.

     

Mogelijkheden:

 

  • 30 minuten hardlopen (alle leeftijden) Sponsoring per ronde van 1 km. of vast bedrag.
  • 30 minuten fietsen op een spinningfiets of hometrainer (vanaf 10 jaar) Sponsoring per km. of vast bedrag.
  • 30 minuten wandelen (alle leeftijden) Sponsoring per 0,5 km. of vast bedrag.
  • Kinderactiviteiten: voor € 5,00 koop je een kaart en kun je aan alle activiteiten deelnemen zoals schminken, een vlecht of kleurtje in je haar laten doen, nagels laten lakken, workshop met Kleurig Kakelen, doel schieten, super shooter watergun bekers schieten en er is drinken met wat lekkers. Ook is de brandweer aanwezig op het kinderplein. 
  • Opgave kinderactiviteit graag voor 5 september in verband met alle voorbereidingen o.v.v. je naam en voorkeur “ochtend” (10.15 – 12.15 uur) of “middag” (13.15 – 15.15 uur) via: miksponsoractie@hotmail.com

De opening is om 10.00 uur, Lidy zal samen met Mik deze dag openen en door de peuters van IKC Het Groene Hart wordt er een dansje uitgevoerd! Zorg zelf voor zoveel mogelijk sponsors die je per ronde sponsoren of voor een vast bedrag. Denk aan familie, (sport-)vrienden, buren en/of collega’s om je te sponsoren of die wellicht mee willen doen. Hoe meer deelnemers, hoe meer geld we met elkaar bijeen brengen voor de rolstoelbus. De sponsorlijst en het opgaveformulier kunt u aanvragen via miksponsoractie@hotmail.com. Ivm de coronarichtlijnen wordt bij de entree gevraagd om een ID-kaart, vaccinatiebewijs of negatieve coronatest.    

 

Geef je nu alvast op voor de sponsorloop en /of kinderactiviteiten in verband met alle voorbereidingen. 

Opgave dient voor 5 september bij ons binnen te zijn i.v.m planning. Hoe leuk is dit om het samen te doen en je in te zetten voor de rolstoelbus voor Mik. Een half uur van je tijd, het geeft een goed gevoel en het is een groot gebaar!!

 

                                            Doe ook mee!!

 

Mocht je 11 september verhinderd zijn en wil je toch je steentje bijdragen? Dat kan! Doneer dan op het speciale bankrekeningnummer voor Mik: NL16 RABO 0351 6709 39 o.v.v L.H.R. Klein-Veldhoen/ donatie Mik en je eigen naam.

 

Locatie sponsoractie: Bewegings- en Zonnestudio Zuidwolde, Landschapslaan 1, Zuidwolde Tel. 06- 27870889 Zaterdag 11 september van 10.00 – 16.00 uur 

 

Alvast bedankt!!

 

(Er zijn meerdere acties geweest, het totaalbedrag van alle acties komt geheel ten goede aan de rolstoelbus. Het overige bedrag wordt gedoneerd aan de stichting Spieren voor Spieren!)                                                                             

  

 

 

 

 

                                            

Zoeken

Hoofdsponsor

VVZ - Webshop

JVZ