AMATEURVOETBAL SINDS 2 SEPTEMBER 1947

Koppel Vissen - Teamuitje V.V. Zuidwolde 1

Geschreven op 03 juli 2019 door De veilingmeester
Koppel Vissen - Teamuitje V.V. Zuidwolde 1


Teamuitje V.V. Zuidwolde 1

Zondag 30 juni 2019

Het voetbalseizoen 2018/2019 is al een aantal weken afgelopen, maar een voetbalseizoen is pas voorbij als het jaarlijkse teamuitje is geweest. Op één van de laatste vrijdagavondtrainingen (in de kantine) is het idee ontstaan: Koppel vissen in de Entekoele.

 

Ter voorbereiding op het koppel vissen was er een vis-quiz en een bierproeverij. Per goed antwoord kon men munten scoren. Aansluitend konden de teams elkaar uitdagen voor een potje voetvolley, een riet adje of wat ze maar konden verzinnen. Waar het ene team volop muntjes had verzameld, hadden Sven en Tom hun muntjes verspeeld op het voetvolleyveld. Met de muntjes kon men meer kopen op de veiling. De veilingmeester verkocht namelijk verscheidende hengels, variërende van een werphengel tot tak of van een vaste hengel tot een hengel met een gigantische dobber.

 

Zo gingen Jantje Zwitsal en Sjors er vandoor met een mooie lange tak. Henk en Gerald hadden dan wel een kano, maar vis werd er niet gevangen. Bas en Steven wisten een prima vaste hengel te bemachtigen. Zij hengelden dan ook diverse vissen aan wal en zo wonnen zijn het Koppel Vissen Kampioenschap 2018/2019.

 

Allemaal leuk en aardig, maar het mooiste moment was weer om 18.04 uur exact. Grillmeister Henk van den Berg gooide toen namelijk het vlees op de barbecue. De lady’s waren inmiddels ook aangeschoven en Steven Berghuis had zijn camping outfit aangedaan. Hij had immers toch mooi die maandag erop vrij van het werk gevraagd, zodat hij even ‘’fanatiek kon vissen’’. Al met al was het weer een gezellige afsluiting van een mooi voetbalseizoen. We treffen elkaar weer op zondag 11 augustus tijdens de 1e training van het nieuwe voetbalseizoen!

 

 

 

Zoeken

Hoofdsponsor

VVZ - Webshop

JVZ