AMATEURVOETBAL SINDS 2 SEPTEMBER 1947

Met de bus naar Protos Weering

Geschreven op 27 december 2022 door .
Met de bus naar Protos Weering

 

Na 2 jaar is er eindelijk weer een Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. Editie 46 vindt dit jaar vanwege de verbouwing van de sporthal niet op eigen terrein plaats. VV Zuidwolde neemt daarentegen deze keer met maar liefst 2 elftallen deel (Za en Zo). Beide ploegen zijn wel bij elkaar ingedeeld en de voorronde (poule T) vindt plaats in sporthal multifunctioneel centrum de Carrousel in Ommen. Voorheen was de voorronde meestal ingepland voor de kerstdagen, nu vindt de eerste ronde pas plaats op 27 december a.s. om 18.00 uur. De organisatie was wel zo slim om Zuidwolde Za en Zo gelijk tegen elkaar te laten spelen, zodat er niet gerommeld kon worden. 

Het zal trouwens nog niet eenvoudig worden om door te stoten naar de volgende ronde. Meestal moet je dan 6 punten hebben en geen negatief doelsaldo. Tegenstanders deze avond zijn Rouveen, Elim en FC Ommen, dat wordt een hele uitdaging. We gaan het zien!

27 december 18.00 uur in Sporthal MFC Carrousel, Van Reeuwijkstraat 5 in Ommen. Er rijdt een bus, info en opgave via Gilian van der Heide 06- 13263012

 

 

 

Zoeken

Hoofdsponsor

VVZ - Webshop

JVZ