Nederland – Argentinië op groot scherm

Geschreven op 07 december 2022 door .
Nederland – Argentinië op groot scherm

Vanwege de kwartfinale Nederland - Argentinië op het WK in Qatar die vrijdag a.s. gespeeld zal worden om 20.00 uur, zullen de trainingen van de diverse elftallen naar voren worden gehaald die avond. Het is de bedoeling dat er getraind zal worden van ca 18.30 uur tot ca 19.45 uur zodat eenieder de wedstrijd live kan zien. Uiteraard begrijpen we dat dit voor sommigen lastig kan zijn i.v.m. werk e.d.

Deze fantastische wedstrijd is uiteraard te zien op het grote scherm in de kantine. De oranje vlaggen hangen er nog van Nederland – Ecuador! En voor chips en bitterballen zal worden gezorgd.

Eenieder (ook die niet trainen die avond) wordt hierbij uitgenodigd om vrijdag 9 december a.s. deze wedstrijd tussen deze twee landen met een geweldige WK-historie te komen kijken in onze kantine. Weet Nederland door te stoten ten koste van Messi en co tot de halve finale? (die trouwens op dinsdag 13 december a.s. weer om 20.00 uur gespeeld zal worden, dus dan zal er weer geschoven moeten worden waarschijnlijk, maar we willen niet op de zaken vooruitlopen).

De kantine is open vanaf ca. 18.00 uur, dus kom op tijd voor een goed plekje. Als laatste nog de vermelding dat er ook een pool georganiseerd wordt met een heerlijke Zuidwoldiger rug (beenham) voor de winnaar.

Graag tot vrijdagavond!

PS Enig historisch besef is wel op zijn plek voor het kijken van deze kraker. Hieronder de gespeelde WK wedstrijden tussen Nederland en Argentinië;

In 1974 won Nederland

In 1978 won Argentinië (na verlenging)

In 1998 won Nederland

In 2006 gelijk

In 2014 won Argentinië (na strafschoppen)

En tenslotte enkele beruchte beroemde namen uit die wedstrijden; Johan Cruijff, Johan Neeskens, Willem van Hanegem, Rob Rensenbrink, Johnny Rep, Arie Haan, Dennis Bergkamp, Rafael van der Vaart, Wesley Snijder, Arjen Robben, Robin van Persie, Ruben en Roberto Ayala, René Houseman, Mario Kempes, Daniel Passarella, Alberto Tarantini, Leopoldo Luque, Gabriel Batistuta, Diego Simeone, Juan Ramon Riquelme en Lionel Messi.