AMATEURVOETBAL SINDS 2 SEPTEMBER 1947

Opening kantine

Geschreven op 25 september 2018 door Mariëtte Buning
Opening kantine

 

Vrijdagavond 21 september jl. was het tussen de buien door de eer aan de (jarige) heer Klaas Huls om de kantine te (her-)openen. Klaas is sinds de oprichting lid van de vv Zuidwolde, nu dus al meer dan 71 jaar lid. Precies afgelopen vrijdag was het ook de verjaardag van Klaas (83), zichtbaar ontroerd zei hij ‘een mooier cadeau had ik mij niet kunnen wensen’. Onder grote belangstelling knipte hij het lint door van de nieuwe toegangsdeuren.

Daarna trapte het jongste lid van de vereniging Mick Bremer, kleinzoon van kantinehoofd en bestuurslid wijlen Willem Jansen, een bal door de papieren deuropening. Daarna ging iedereen snel naar binnen waar onder het gehoor van diverse speeches en optredens een hapje en een drankje werden genuttigd. Tegelijkertijd ging afgelopen vrijdag het voetbalseizoen officieel van start, ter gelegenheid hiervan was er een mixtoernooi op het hoofdveld.  

Tijdens de gehele avond was het een weerzien met veel oude bekenden en was het mede daardoor nog lang gezellig. Zoals wellicht bekend is, komt er nog een entree voor de kantine, dit zal naar verwachting dit najaar gebeuren, daarmee is dan het bouwproces volledig afgesloten. We willen nogmaals iedereen bedanken voor alle hulp en begrip voor de overlast tijdens de verbouwing.  

Zie de fotogallery

Zoeken

Hoofdsponsor

VVZ - Webshop

JVZ