AMATEURVOETBAL SINDS 2 SEPTEMBER 1947

Sportkantines open per 1 juli

Geschreven op 01 juli 2020 door .
Sportkantines open per 1 juli

 

 

Per 1 juli mag de kantine weer open, dat is goed nieuws! Echter maken wij eenieder erop attent dat wel de landelijke richtlijnen gelden conform het Protocol Heropening Horeca. Hieronder het belangrijkste nog even:   

 

Houd 1,5 meter-afstand zowel binnen als buiten, m.u.v. mensen die een gezamenlijke huishouding vormen, vanaf drie personen wordt er gehandhaafd. Door de 1,5 meter-regel kunnen er minder mensen (binnen) verblijven. Tweetallen die geen gezamenlijke huishouding vormen mogen binnen 1,5 meter van elkaar zitten. Aan de bar mogen maximaal 2 personen (of een gezamenlijke huishouding die uit meer personen bestaat) binnen 1,5 meter van elkaar zitten. Was bij binnenkomst de handen, idem na het toiletbezoek. Betaal bij voorkeur contactloos (pin of mobiel). Volg de aangegeven markeringen (bij het bestellen) en volg de looproutes in de kantine. Op het terras mag je alleen zitten, niet staan. Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt.

 

Verder is er bekend geworden, dat de afstandseis van 1,5 meter voor alle sporten en sporters komt te vervallen en zijn ook wedstrijden en toernooien weer toegestaan. Tevens houdt de verruiming voor onze gemeente in, dat per 1 juli het Drents Protocol komt te vervallen en er geen meldingsplicht van activiteiten meer van kracht is.

 

Zoeken

Hoofdsponsor

VVZ - Webshop

JVZ