AMATEURVOETBAL SINDS 2 SEPTEMBER 1947

Voorbeschouwing wintersport Mayrhofen

Geschreven op 09 januari 2018 door Marcelino Wunderlich
Voorbeschouwing wintersport Mayrhofen

‘’Verslagen-tikker’’ Bert Brontsema verkeert momenteel in zijn welverdiende winterslaap, maar dat houdt ons niet tegen om een korte voorbeschouwing te schrijven. Een groep van 25 personen zijn immers voornemens om er een onvergetelijke wintersport van te maken!

De voorbereidingen voor de legendarische ski-, pils-, Hugo- en snowboardvakantie zijn relatief laat in gang gezet, maar het is ons uiteindelijk gelukt! Wij hebben een pittoresk en romantisch onderkomen gevonden in het top wintersportgebied Mayrhofen.

Woensdagavond 10 januari vertrekken wij en we verwachten de volgende ochtend bij ons hotel te arriveren. Het schijnt dat de personeelsleden van Hotel Robert staan te trappelen en niet kunnen wachten om ons het eerste gerstenat voor te schotelen. Super! Naar verwachting beschikt iedereen t.z.t. over een passende bijnaam. Mocht dat dan nog niet gebeurd zijn, moet je Leon ‘’Das Phantom’’ Schoemaker even aankijken.

Vervolgens bivakkeren wij 4 dagen op de pistes van Mayrhofen. Geen planning of verplichtingen, enkel gaan en genieten! Waarbij de één als een komeet naar beneden zal gaan omdat die goed kan skiën, zal de ander hetzelfde kunstje vertonen omdat die juist niet kan skiën. De GoPro’s zijn in ieder geval ingepakt en we zullen proberen de mooiste momenten vast te leggen!

Zondagmiddag 14 januari keren wij huiswaarts naar ons geliefde Zuidwolde. De papa’s & mama’s, minnaars & minnaressen, kinderen, kroegeigenaren en waarschijnlijk ook de shoarmaboer zullen ons met veel vreugde ontvangen op Sportpark Woltingeslag. Ik zit in ieder geval onder mijn stoel.

Mit freundlichen Grüßen,

Marcelino Wunderlich

Zoeken

Hoofdsponsor

VVZ - Webshop

JVZ