AMATEURVOETBAL SINDS 2 SEPTEMBER 1947

Werkzaamheden parkeerterrein

Geschreven op 22 februari 2016 door Mariëtte Buning

Let op!

 

 

 

Vanwege werkzaamheden aan het parkeerterrein is de toegangsweg tijdelijk afgesloten. De ingang is nu tijdelijk via het medisch centrum, zie aangegeven borden.

In opdracht van de gemeente De Wolden vindt er met ingang van dinsdag 23 februari a.s. een reconstructie plaats van het parkeerterrein bij Sportpark Woltingeslag. De werkzaamheden zullen ongeveer zes weken duren en zullen ongetwijfeld hinder veroorzaken voor bezoekers van het voetbalveld. Het werk wordt in twee fasen uitgevoerd, waardoor het aantal parkeerplaatsen tijdelijk gehalveerd is.

Wij verzoeken u om op wedstrijddagen zoveel mogelijk lopend of op de fiets te komen óf de auto bij de sporthal te parkeren, zodat gasten/bezoekers de overgebleven parkeerplaatsen kunnen gebruiken.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en bieden bij voorbaat excuses aan voor mogelijk oponthoud of de tijdelijk slechte bereikbaarheid. De aannemer zal er echter alles aan doen dit tot een minimum te beperken. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Veym Wegenbouw.

Bestuur VV Zuidwolde

Zoeken

Hoofdsponsor

VVZ - Webshop

JVZ