AMATEURVOETBAL SINDS 2 SEPTEMBER 1947

Geschreven op 28 mei 2019 door .

KNVB Bekerfinaledag 1 juni 2019

KNVB Bekerfinaledag 1 juni 2019

Op sportpark Woltingeslag in Zuidwolde vinden zaterdag 1 juni 2019 de KNVB bekerfinales district noord plaats. De organisatie is in handen van Jeugd Voetbal Zuidwolde, dit is een samenwerkingsverband mbt de jeugd van ZZVV, VVAK en VV Zuidwolde. Achter de schermen is de voorbereiding al maandenlang in volle gang, as zaterdag is het dan zover. Circa 95 teams komen in actie, 108 wedstrijden worden er gespeeld en ca honderd vrijwilligers zijn dan actief om deze bekerfinales in goede banen te leiden. Extreme drukte dus op en rond sportpark Woltingeslag as zaterdag; voor vragen of nadere informatie kunt u contact opnemen via www.jvzvoetbal.nl

Overdag zijn de jeugd bekerfinales en ’s avonds voetballen de senioren om de felbegeerde beker. De eerste wedstrijden starten zaterdagmorgen om 9.30 uur en de laatste wedstrijden zijn om 18.00 uur. Waarbij om ca 12.25 uur het team van JVZ de JO10-2 in actie komt, voor de volledigheid onderaan de pagina het complete wedstrijdschema.

Belangstellenden uit Zuidwolde en omgeving zijn uiteraard van harte welkom om zaterdag 1 juni de bekerfinales bij te wonen. In verband met mogelijke parkeerproblemen verzoeken wij u zo veel mogelijk op de fiets naar het sportpark te komen.

Succes aan alle deelnemers en we hopen op een mooie dag.

Afbeeldingen bij dit bericht

Zoeken

Hoofdsponsor

VVZ - Webshop

JVZ