AMATEURVOETBAL SINDS 2 SEPTEMBER 1947

Afscheidsfeest trainers

Geschreven op 24 juni 2017 door Egbert Buning
Afscheidsfeest trainers

Gezellige seizoenafsluiting

Vrijdagavond jl. was er in de loods bij de hoofdsponsor het min of meer traditionele feest om de zoveel jaar. Dit jaar was er alle reden voor een feestje; er was heel wat te vieren cq melden. Een bijkomend praktisch probleem is dat de kantine momenteel verbouwd wordt, dus daar iets vieren is ook vrij lastig om het even eufemistisch uit te drukken. Het vlaggenschip is gepromoveerd na een ware resurrectie (een na laatste ergens in de winter) naar de tweede klasse en er werd successievelijk afscheid genomen van de trainer van het eerste, van het tweede en de elftalleider.

Jarrisch Keizer; een trainer van wie we na twee seizoenen (met trots én spijt) afscheid nemen en die we een gouden toekomst voorspellen: kampioen met DESZ, promotie met VV Zuidwolde, jong, welbespraakt, scherpe blik, attent, altijd correct, sociaal, goed georganiseerd, niet te bang om jonge spelers voor de leeuwen te gooien, deze trainer uit Meppel gaat het nog ver schoppen in het amateurvoetbal! MSC, Staphorst en Alcides, leest u mee?

Ook de inbreng van zijn secondant/analist Ronald Kok willen we niet onbelicht laten; immer diende hij Jarrisch van goede adviezen over de opponenten.

Ook werd de trainer van het tweede (vorig jaar promotie!) Henri Vogelzang uitgezwaaid. Henri was de afgelopen vijf seizoenen werkzaam bij Zuidwolde en wie kent hem niet? Gepokt en gemazeld in het voetbal en alom geliefd bij zijn spelers. Henri, we zullen je gezelligheid en voetbalkennis gaan missen, dat is zeker. Tevens werd Gert Vogelzang bedankt voor zijn rol als grensrechter bij het tweede; hij volgt Henri in zijn kielzog naar Hoogeveen, Gert bedankt!

En last but not least; elftalleider/teammanager Erwin Linthorst trekt zelf weer de kicksen onder en neemt afscheid in deze functie. Erwin, kind van de club, bedankt voor je inzet en we zien elkaar weer op en rondom de velden.

Menig spreker zette hun trainer of (oud) medespeler(s) in het zonnetje of hielden een kleine terugblik; tevens werden diverse andere vriendelijkheden gestrooid door de microfoon, erg leuk gedaan! Zoals daar waren aanvoerder Stefan Liezen, Mark Tiggelaar, Sjaak Pronk van voetbaltechnische zaken, en uiteraard voorzitter Bert Kruit op zijn eigen flamboyante wijze. Zo werden aan de trainers mooie aandenkens aan hun tijd bij de vv Zuidwolde overhandigd en uiteraard bloemen. Jarrisch, Henri en Erwin, nogmaals hartelijk dank vanaf deze zijde voor jullie tomeloze inzet voor de VVZ. Het ga jullie goed bij Olympia’28 en de VV Hoogeveen, we komen zeker kijken.

Ook werd er van een aantal spelers van zowel het eerste als het tweede, zeker niet de minste, afscheid genomen, mannen succes in je verdere carrière en we zien jullie zeker terug!

Henri had zijn draaitafel mooi gepositioneerd en de muziek galmde door de blikken schuur. Tussen de bouwhekken en verkeersborden werden er de nodige drankjes genuttigd en buiten kon men wat afkoelen en een versnapering van de bbq pakken.

Hiermee is het seizoen officieel ten einde en kan eenieder genieten van de welverdiende vakantie. Iedereen bedankt voor de komst en het gezellige feest. Tot in augustus!

 

 

 

Zoeken

Hoofdsponsor

VVZ - Webshop

JVZ