AMATEURVOETBAL SINDS 2 SEPTEMBER 1947

Fietsenstalling

Geschreven op 12 april 2017 door Bestuur VV Zuidwolde

Stand van zaken fietsenstalling

Zoals het bij iedereen wel bekend is, heeft ons sportpark Woltingeslag momenteel geen fietsenstalling. Omdat het nu niet helder is, worden elke dag de fietsen zomaar ergens langs het hekwerk gezet. Hier zijn ook de invalidenparkeerplaatsen, welke zeker vrijgehouden moeten worden. De verenigingen ZZVV en VV Zuidwolde zijn naarstig op zoek geweest naar een goede locatie voor een fietsenstalling. Eindelijk lijkt er een oplossing te komen. De verenigingen hebben samen met de gemeente De Wolden en Buning Wegenbouw een schetsontwerp uitgewerkt. Een locatie naar ieders tevredenheid, met respect voor natuur, maar ook voor veiligheid en bereikbaarheid. 

Op dit moment wordt het schetsontwerp verder uitgewerkt en getoetst op financiële haalbaarheid. De huidige verwachting is dat de fietsenstalling met ingang van het nieuwe seizoen 2017-2018 gerealiseerd zal zijn.

Tot die tijd willen de verenigingen er u op wijzen dat het plaatsen van fietsen voor de ingang van het sportpark niet is toegestaan. Waarom? Deze is bedoeld voor hulpverlening bij calamiteiten, zoals de ambulance.

De voetbalverenigingen vv Zuidwolde en ZZVV

Tjisse Noordhuis en Gerbert Adema

 

Zoeken

Hoofdsponsor

VVZ - Webshop

JVZ