AMATEURVOETBAL SINDS 2 SEPTEMBER 1947

Fusie cultuurcommissie uitslagen

Geschreven op 18 oktober 2023 door .
Fusie cultuurcommissie uitslagen

Tijdens de fusie informatieavond hebben jullie gestemd op jullie favoriete naam, shirt en logo. Hieronder bespreken we de resultaten van deze stemmingen, te beginnen met het de naam.

Jullie konden kiezen uit vier namen: FC Zuidwolde, vv Woltingeslag, FC Suthwalda ’24 en Z.V.C. ’24. Uit alle stemmingen (bijna 200) is een duidelijke winnaar naar voren gekomen met maar liefst 101 stemmen: FC Zuidwolde.

Naast een naam, moet er ook een shirt komen. Ook hier hebben we jullie input voor gevraagd. Met 101 stemmen was het blauwe shirt de winnaar van de avond. Gevolgd door het zwarte shirt en het groene shirt (47 en 45 stemmen). Daarnaast zijn er vele mooie shirts door jullie zelf ontworpen: bedankt daarvoor!

Het kiezen van het logo was een echte nek-aan-nek-race tussen logo 1 en logo 5. Uiteindelijk won logo 1 het nipt van logo 5 (56 om 53 stemmen). Kleine kanttekening: in de logo’s werden verschillende namen gebruikt.

      

Hoe nu verder?

De uitslag van het shirt en de naam waren zó overtuigend, dat we deze zullen meenemen in ons fusieplan. Uiteraard kan het zijn dat er aan het shirt nog aanpassingen worden gedaan (lichtere kleur blauw etc.).
Voor de logo’s komt er een tweede stemronde op een nader te bepalen moment. Voor deze stemronde kunnen de makers nog aanpassingen doen, bijvoorbeeld door de kleuren blauw en zwart terug laten keren.

Zoeken

Hoofdsponsor

VVZ - Webshop

JVZ