AMATEURVOETBAL SINDS 2 SEPTEMBER 1947

Herinnering stemdag fusie

Geschreven op 11 december 2023 door Fusiecommissie
Herinnering stemdag fusie

Beste voetballiefhebbers,

Wij willen je aandacht vragen voor een cruciaal moment in de geschiedenis van ons voetbalverleden en -toekomst. Er staat een belangrijke stemming gepland met betrekking tot de voorgestelde fusie tussen VVZ en ZZVV:

  • 16 december van 07.00 – 19.00

Jullie aanwezigheid en stem zijn van onschatbare waarde voor de toekomst van het voetbal in onze gemeenschap. Het is namelijk van belang dat er een 2/3 deel opkomst is. De voorgestelde fusie tussen VVZ en ZZVV is niet slechts een administratieve handeling; het is een strategische zet om de krachten te bundelen en een sterker, veerkrachtiger voetbalverbond te creëren.

Deze fusie is van groot belang voor de toekomstige generaties voetballers. We leggen hieronder uit waarom.
1. Versterking van de voetbalgemeenschap: door de krachten te bundelen, kunnen we een sterke voetbalgemeenschap opbouwen. Dit zal resulteren in betere faciliteiten, meer trainingsopties en een verhoogde kwaliteit van competitie.
2. Verbeterde ontwikkelingsmogelijkheden voor kinderen: de fusie zal de mogelijkheden voor de ontwikkeling van jonge talenten vergroten. Een bredere pool van coaches en betere trainingsfaciliteiten zullen bijdragen aan de groei en het succes van onze kinderen in het voetbal.
3. Financiële duurzaamheid: door middelen te bundelen, kunnen we financiële duurzaamheid waarborgen. Dit betekent dat we minder afhankelijk zijn van externe factoren en meer kunnen investeren in de groei van het voetbal binnen onze gemeenschap.
4. Samenwerking en gemeenschapszin: een fusie bevordert samenwerking en gemeenschapszin. Het creëert een gevoel van verbondenheid binnen de voetbalgemeenschap, wat essentieel is voor het succes van elk team en elke individuele speler.

We hopen jullie allemaal te zien op 16 december.

Met sportieve groet,
De fusiecommissie

Zoeken

Hoofdsponsor

VVZ - Webshop

JVZ