AMATEURVOETBAL SINDS 2 SEPTEMBER 1947

Jeugdfonds Sport

Geschreven op 22 mei 2020 door .
Jeugdfonds Sport

Jeugdfonds Sport- en Cultuur Drenthe kan helpen!

 

Als door het coronavirus of een andere oorzaak het geld ontbreekt waardoor kinderen of jongeren geen lid kunnen blijven of worden van een sport- of muziekvereniging dan kan het Jeugdfonds Sport en Cultuur Drenthe de contributie voor u betalen. De aanvraag kan nu gedaan worden, kinderen en jongeren mogen direct meedoen en/of blijven meedoen.  Aanmelden voor het nieuwe seizoen graag voor 30 juni as kan via https://kindsupportdrenthe.nl/      Voor vragen bel 085 086 28 66.

 

Verder hebben we gemerkt dat niet bij iedereen duidelijkheid heerst over het abrupt geëindigde lopende seizoen, hierover willen we nog een korte toelichting geven. Op de door het kabinet aangekondigde maatregelen teneinde het coronavirus verder in te dammen, heeft de KNVB in zijn oneindige wijsheid besloten om alle competities voor het amateurvoetbal niet te hervatten of in te halen. Ter verduidelijking een stuk tekst dat in extenso op de site van de KNVB staat:

Er is besloten dat er voor dit seizoen geen eindstanden komen, en er dus ook geen kampioenen, promovendi en degradanten zijn. Ook worden de bekerkampioenschappen niet meer uitgespeeld. Het volgend seizoen start iedereen in dezelfde klasse als bij de start van het huidige seizoen.

Zuidwolde 1 speelt dus het nieuwe seizoen weer in de 2e klasse zondag (waarschijnlijk) tegen dezelfde tegenstanders en zoals het er nu (22 mei 2020) voorstaat, mag het competitievoetbal en de kantine-opening pas weer op 1 september a.s. aanvangen. Echter, lopen er gesprekken met minister Van Rijn en het OMT om eerder te openen, dit kan wellicht ook positieve gevolgen hebben voor ons. Uiteraard heeft een en ander ermee te maken of het virus weer opleeft na het geleidelijk loslaten van de intelligente lockdown. Dus houd deze website in de gaten.

Zoeken

Hoofdsponsor

VVZ - Webshop

JVZ