AMATEURVOETBAL SINDS 2 SEPTEMBER 1947

Nieuwe sponsoren!

Geschreven op 01 oktober 2019 door De sponsorcommissie
Nieuwe sponsoren!

We hebben weer een aantal nieuw sponsoren mogen verwelkomen. Allereerst hangt er vanaf dit seizoen het sponsorbord van Otto Knegt, bekend van o.a. de asbestsanering en montage in Zuidwolde. 

Mariët Flinkert, bekend vanwege het maken van kazen, is ook sinds kort bordsponsor geworden met haar bedrijf FlinkertboerenkaasNaast de overheerlijke kazen verkoopt ze ook kerstpakketten, zie voor meer info: www.flinkertboerenkaas.nl.

''Oud'' eerste elftal keeper Jelmer Timmer is ook bordsponsor geworden. Jelmer Timmer heeft al vanaf 2015 zijn eigen bedrijf genaamd Jelmer Timmer Hulpverlening op MaatMeer info? www.jelmertimmer-hulpverleningopmaat.nl.

Tot slot is ook Jarno Klein van Klein Installatietechniek bordsponsor geworden. Al vanaf 2014 heeft Jarno Klein zijn bedrijf in de installatietechniek. Jarno heeft kennis in huis van elektrotechnische installaties, data/telecommunicatie en heeft hier ook diverse diploma's voor behaald. Kijk op zijn Facebookpagina voor meer informatie:  https://www.facebook.com/Kleininstallatietechniek/.

Sponsoren, bedankt!

Mocht u ook geïnteresseerd zijn in de sponsormogelijkheden, vraag dan naar de mogelijkheden via info@vvzuidwolde.nl, dan kunnen wij contact met u opnemen.

 

Zoeken

Hoofdsponsor

VVZ - Webshop

JVZ