AMATEURVOETBAL SINDS 2 SEPTEMBER 1947

NKVV 1 - ZUIDWOLDE 1 (ZAT.) = 0-0 (0-0)

Geschreven op 06 februari 2024 door Steenbergen
NKVV 1 - ZUIDWOLDE 1 (ZAT.) = 0-0 (0-0)

Zuidwolde behoudt een punt over aan een zware wedstrijd in Dalerpeel. 

Het was voor de mannen van Freddy en Jan de eerste competitie wedstrijd na de winterstop. Net zoals de uitwedstrijd in Belt-Schutsloot miste Zuidwolde wederom een flink aantal spelers. Gelukkig kon Zuidwolde beroep doen op Fabian (keeper), Bram Klein, Twan van 't Zand, Wesley de Boer en Tim Eesinge. 

Het was Robin Steenbergen die het eerste gevaarlijke moment van de wedstrijd had namens Zuidwolde. Een hoge bal kwam bij Robin terecht en zijn schot vanaf randje 16 ging rakelings over het doel. De eerste helft ging gelijk op met iets meer balbezit voor de thuisploeg. De gevaarlijke nummer 9 Damien Pol had het vizier (gelukkig) niet op scherp staan, enkele schoten buiten het 16 meter gebied belande in 't weiland achter de keeper van Zuidwolde. Ondanks dat NKVV meer balbezit had probeerden ze gevaarlijk te worden met een lange bal over de verdediging van Zuidwolde heen. Het was dat de gelegenheidskeeper van Zuidwolde goed wakker was en veelal de lange ballen kon counteren omdat hij ver uit zijn doel stond te keepen. 

In de tweede helft was het na wat afstandschoten van Jasper Jabben en Bastin Steenbergen alleen Robin Steenbergen die dicht bij een treffer was. Een vrije bal, na overtreding op Muhammed Vasfi Hac Ali, op zo'n 20 meter van het doel schamte de bovenkant van de lat. Verder was NKVV de tweede helft volledig de bovenliggende partij. Zuidwolde moest met man en macht verdedigen en deed dit gedisciplineerd onder leiding van de goed spelende Jari v/d Water en Justin Kreuze. 

Een belangrijk punt voor Zuidwolde waarbij ze een gat achterlaten van 5 punten met de drie ploegen die onder hun staan. 

Opstelling: Fabian, Justin Kreuze, Jari v/d Water, Jeffrey Overweg (Mitchel Krikken), Twan van't Zand, Jasper Jabben, Bastin Steenbergen, Thom van Putten (Wesley de Boer), Muhammed Vasfi Hac Ali, Bram Klein (Tim Eesinge), Robin Steenbergen

 

Zoeken

Hoofdsponsor

VVZ - Webshop

JVZ