AMATEURVOETBAL SINDS 2 SEPTEMBER 1947

OldStars v.v. ZUIDWOLDE kicken er op los

Geschreven op 03 oktober 2018 door Bert Brontsema
OldStars v.v. ZUIDWOLDE kicken er op los

 

Openingsgoal van.............. Reina Meester

Gistermiddag 2 oktober was de kick-off van het OldStars Walking Football bij de v.v.  Zuidwolde. E.e.a. in samenwerking met PEC ZWOLLE UNITED. Half september 2018 werd voor het eerst gesproken over Walking Football, zeg maar 60+-voetbal. Via de website, kranten etc. werd daartoe de nodige reclame gemaakt. Gistermiddag 2 oktober was daartoe de aftrap, waarbij Anne Rens Verheij vanuit PEC ZWOLLE UNITED de eerste training verzorgde. De eerste deelnemers waren: Reina Meester, Lute Meester, Cor Wietsma, Gerrie Luppes, Jan Remmelts en Bert Brontsema.

Na een ontspannen warming-up volgde er een partijspel van circa 30 minuten. Een spannende wedstrijd, waarbij de eerste goal (de première dus) gescoord werd door.....................Reina Meester. Reina zal dan ook met recht opgenomen worden in de analen van de v.v. Zuidwolde. De eerste vrouw van 60+ die scoort voor de OldStars van v.v. Zuidwolde. Uiteindelijk eindigde de onderlinge partij in een 4-3 overwinning voor de partij zonder hesjes. Menigeen was zeer enthousiast over deze training, die lekker ontspannen aanvoelde en sommigen de opmerking ontlokten: "Dat ik dit nog kon".

Ook al heb je misschien nog nooit gevoetbald, ben je man of vrouw en 60+, eenieder is welkom om actief deel te nemen. Maar natuurlijk ben je ook welkom om de training als toeschouwer te bekijken. Volgende week dinsdag (9 oktober a.s. om 14.30 uur) is de volgende training.

Zoeken

Hoofdsponsor

VVZ - Webshop

JVZ