AMATEURVOETBAL SINDS 2 SEPTEMBER 1947

Presentatie tenues

Geschreven op 30 augustus 2015 door Mariëtte Buning

Afgelopen vrijdag was de presentatie van de nieuwe kledinglijn voor alle teams van VV Zuidwolde. Er werd van elk team een foto gemaakt met de (nieuwe) sponsoren. Bij het 1e elftal is er weinig veranderd. Wederom heeft Buning bv het sponsorcontract met drie jaar verlengd en staat hun naam op de mooie nieuwe slim fit shirts.

Bij het 2e zijn nieuwe sponsoren; Partyservice Steenbergen en Verhuur en catering Van de Belt hebben gezamenlijk de shirtsponsoring op zich genomen, daarnaast  zijn de inloopshirts door Autobedrijf Vogelzang en de presentatieshirts door Bouwbedrijf Bruins Slot beschikbaar gesteld, waarvoor dank!

{gallery}20150830Tenues{/gallery}

Bij het 3e is er ook een nieuwe sponsor; Huta Bouw heeft zich hiervoor verantwoordelijk gehouden, waarvoor ook uiteraard dank!

Het 4e  heeft al jarenlang een zeer trouwe sponsor in de persoon van Henk Dekker (mode). Ook dit team kreeg nieuwe shirts.

Het 45+ team heeft twee nieuwe sponsoren in de personen van Wim Beekelaar (schilderwerken) en Bert Meijering (BM Livestock BV).

Het 5e en het damesteam waren helaas nog niet compleet; in een update van dit bericht volgen de ontbrekende foto’s binnenkort.

De prachtige kledinglijn is geadviseerd, bedrukt en geleverd door Sport-Inn, waarvoor dank. Na de presentatie werd er onder bijzonder mooie weersomstandigheden een mixtoernooi gehouden. Als afsluiting was er een gezellige avond in de kantine. 

 

Zoeken

Hoofdsponsor

VVZ - Webshop

JVZ