AMATEURVOETBAL SINDS 2 SEPTEMBER 1947

Sportgala Drenthe

Geschreven op 16 februari 2016 door Mariëtte Buning
Sportgala Drenthe

WOUTER MARINUS IS GENOMINEERD ALS SPORTMAN VAN HET JAAR.

Oud Zuidwolde-speler Wouter Marinus is vanwege zijn bijzondere sportprestatie in 2015 voorgedragen door de gemeente De Wolden als sportman van het jaar in de provincie Drenthe. Wouter debuteerde op 12 augustus 2015 bij de wedstrijd PEC Zwolle – SC Cambuur en hij heeft inmiddels al meerdere keren gescoord. Afgelopen zondag stond hij in de basis van PEC Zwolle, dat thuis met 3-1 van Feyenoord won!

De nominatiecommissie van het Sportgala, georganiseerd door RTV Drenthe, heeft inmiddels drie genomineerden, waaronder Wouter, uitgekozen die strijden om de titel sportman van het jaar 2015 in Drenthe. VV Zuidwolde, waar Wouter in zijn jeugd speelde, is onlangs door RTV Drenthe gevraagd om iets over Wouter te vertellen. Zondagmiddag 14 februari jl. kwam RTV Drenthe op bezoek......

om een interview af te nemen met oud-jeugdtrainer Richard Rijstenberg, oud-jeugdleider Klaas Baas en met onze voorzitter Bert Kruit. Het interview wordt uitgezonden door RTV Drenthe a.s. donderdag 18 februari om ca. 17.15 uur en wordt daarna elk uur herhaald. Het Sportgala wordt later op de avond gehouden in De Bonte Wever in Assen. Dan wordt dus bekend wie de sportman van het jaar wordt. Wie weet wordt Wouter de winnaar en krijgt hij zo een fantastisch verjaardagscadeau!

Met Wouter heeft VV Zuidwolde en JVZ weer een speler afgeleverd aan het betaalde voetbal, wij zijn dan ook bijzonder trots op de voormalige jeugdspeler en duimen voor hem dat hij zal winnen a.s. donderdag. Voor meer informatie ga naar de website  http://www.sportgaladrenthe.nl.

Zoeken

Hoofdsponsor

VVZ - Webshop

JVZ