AMATEURVOETBAL SINDS 2 SEPTEMBER 1947

Voorbeschouwing Zuidwolde 2 – VV Emmen 2

Geschreven op 21 oktober 2016 door Mariëtte Buning
Voorbeschouwing Zuidwolde 2 – VV Emmen 2

Mooie oktoberwedstrijd voor Zuidwolde 2.

A.s. zondag is er een bijzondere wedstijd op het sportpark; het tweede speelt in de knock-outfase van de KNVB -bekercompetitie tegen vv Emmen 2. De wedstrijd begint om 11.00 uur en zoals opvallend de laatste tijd; door de week matig weer, maar op zondag, zoals de naam al impliceert, steeds mooi weer! Hierbij wil ik iedereen uitnodigen om te komen kijken en daarna samen de klassieker Feyenoord - Ajax in de kantine te kijken. 

VV Emmen 2 speelt al wat jaren in de hoofdklasse, ervaring op dit niveau zal er zeker zijn, zij doen het dan ook redelijk goed; ze staan 4e in hun competitie, een paar plekken hoger dan Alcides 2. In de voorronde speelde Zuidwolde 2 al een uitwedstrijd tegen hoofdklasser Alcides 2. Deze werd gewonnen met 1-3. En in de voorronde werd Ruinerwold met 4-0 en Wacker met 1-3 verslagen. De mannen van trainer Henri Vogelzang staan momenteel in de competitie twee punten achter koploper Hoogeveen, goed bezig dus! De wedstrijd begint zondag op sportpark Woltingeslag om 11.00 uur

Daarnaast valt er nog een interessant duel te bewonderen op sportpark Woltingeslag.

FC ECHTEN (ZUIDWOLDE 5) speelt dan de nog in te halen competitiewedstrijd tegen ZWARTEMEER 5. Winnen de Echtenaren dit duel dan mogen zij zich in ieder geval mede-koploper noemen in hun klasse. Deze wedstrijd begint om 10.30 uur.

Het bestuur van vv Zuidwolde wenst beide Zuidwoldiger teams veel succes toe.

 

 

Zoeken

Hoofdsponsor

VVZ - Webshop

JVZ