AMATEURVOETBAL SINDS 2 SEPTEMBER 1947

Voorbeschouwing Zuidwolde 4 en 5

Geschreven op 20 november 2015 door Bert Brontsema
Voorbeschouwing Zuidwolde 4 en 5

Voorbeschouwing Sleen 3-VVZ 4 / Raptim 6-VVZ 5

Lady's Night en heel Zuidwolde bakt / gunnen en respect

Afgelopen vrijdag was er best wel sprake van een verrassing. De avond ervoor was er een “Lady’s Night” geweest en kennelijk waren de dames flink aan het bakken geweest. De “dis aan de bar” stond die vrijdagavond nog vol van een “trom met grote overheerlijke kniepertjes”.

Ik hoef u natuurlijk niet te vertellen, dat deze kniepertjes in een mum van een tijd op waren. Dames ons aller dank.In ieder geval is zoiets voor herhaling vatbaar. Zeker in “de decembermaand”, die vol staat van suikergoed en marsepein/ sinterklaasjes/kniepertjes/ rolletjes/ oliebollen etc. “Tijd voor een Decembertraditie?”. Ik gooi het maar even in de groep.Afgelopen weekend werden we ook blij verrast door de goede resultaten van diverse “Zuidwoldiger-teams”. Klasse mannen.

ZUIDWOLDE 1 won volkomen terecht met 4-2 van PROTOS. Al vroeg in de wedstrijd stond Zuidwolde met 3-0 voor. Onnodig kwam PROTOS juist in de laatste gedeelten van helften nog wat dichterbij. Een aandachtspuntje voor het team is ook om wederzijds naar een ieder teamlid toe respect voor elkaar hebben en het elkaar met name de ander ook iets gunnen. Soms is het wel eens goed om dit ook eens ten koste van je eigen persoon te doen. Wie goed doet, goed ontmoet. Dit zijn allemaal punten, die het gehele team alleen maar beter kunnen maken. Ik ben er van overtuigd, dat de hoofdmacht van Zuidwolde op de goede weg is. Met een paar winstpartijen sta je zo weer in de top-3.

Ook ZUIDWOLDE 2 boekte prima winst in het verre Zwartemeer. Door dit resultaat staat ZUIDWOLDE 2 op de 2e plaats, kort achter koploper Beilen 2. Gefeliciteerd mannen.

Ook ZUIDWOLDE 3 pakte net over de Reest-grens in Overijssel met een prima 1-4 winst op Dedemsvaart 3 de koppositie in haar klasse.

Koploper ZUIDWOLDE 4 had vrijaf.

ZUIDWOLDE 5 (FC ECHTEN) moest juist tegen een koploper speler en verloor het duel tegen EMMS 3 eervol met 0-3.

Komend weekeind is er weinig voetbal. Op Woltingeslag zal het helemaal stil zijn. Alleen ZUIDWOLDE 4 en ZUIDWOLDE 5 komen dit weekeinde in de baan. ZUIDWOLDE 4 gaat op bezoek bij runner-up SLEEN 4. Een gevaarlijke outsider derhalve.
ZUIDWOLDE 5 gaat op weg naar Coevorden en speelt tegen RAPTIM 6. Een wedfstrijd met perspectieven, want het onderlinge verschil in wedstijdpunten is slechts 4 in het voordeel van RAPTIM 6. Bij winst van de Echtenaren naderen zij de Coevordenaren tot op 1 punt. Veel succes toegewenst.
 

 

Zoeken

Hoofdsponsor

VVZ - Webshop

JVZ