AMATEURVOETBAL SINDS 2 SEPTEMBER 1947

Wij doen mee!

Geschreven op 09 maart 2021 door .
Wij doen mee!

Beste voetballiefhebbers!

Het corona-virus houdt ons land nog altijd in zijn greep. De sportcomplexen zien er stil en verlaten uit en de kantines zullen nog een tijdje gesloten moeten blijven. Dit betekent ook dat de voetbalclubs de komende tijd geen inkomsten kunnen genereren in de gezelligste kantines van het land. Daarom is het idee ontstaan om een Benefiet Voetbalquiz te organiseren, waarvan alle regionale clubs kunnen mee profiteren.

Deze voetbalquiz zal op vrijdagavond 12 maart a.s. worden gehouden. Er kan zowel individueel als in teamverband meegedaan worden. De inleg voor de quiz bedraagt € 10,-. Al het inleggeld zal geschonken worden aan de deelnemende verenigingen. Elke deelnemer mag zelf bepalen naar welke club zijn/haar inleg overgemaakt wordt. Ook zal er de mogelijkheid geboden worden om extra geld aan je favoriete club te doneren. Om transparant te blijven zullen wij een overzicht van alle betalingen aan de penningmeesters sturen. (Inmiddels is er met 14 voetbalverenigingen uit Hoogeveen e.o.  contact opgenomen of zij met onze voetbalquiz willen meedoen)

Uiteraard zijn er met deze quiz ook mooie prijzen te winnen! Hierover volgt binnenkort meer informatie. Ook worden de komende tijd de deelnemende clubs aangekondigd. VV Zuidwolde heeft zich opgegeven is dus een van de deelnemende clubs. Doe jij ook gezellig mee aan de quiz?

 

Inschrijven kan hier: https://forms.gle/8y2ePhTX7EQWEi5A8

Meer informatie zie https://www.facebook.com/BenefietVoetbalquiz

Met sportieve groet,

De Quizmakers (Rob, Arjo en Bart-Jan)

 

Zoeken

Hoofdsponsor

VVZ - Webshop

JVZ